Swish för KIF - Nu samlar vi ideella kraften
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kovlands Idrottsförening
Fotboll

SWISH för KIF - nu höjer vi farten mot en ny klubbstuga!

Kovlands IF gör just nu sin största satsning någonsin - bygget av en ny klubbstuga!

I början av sommaren 2023, efter en lång tid av funderingar och förberedelser, påbörjade vi detta spännande och utmanande projekt. 
Vårt första delmål var att i november ha ett vädertätt skal färdigt - och nu, i oktober 2023 ser vi att vi kommer att lyckas med detta.

 

Vi blickar därför framåt mot vårt andra delmål: att ha färdiga omklädningsrum klara för användning till fotbollssäsongen 2024. 

 

SWISH för KIF

Hur kan du hjälpa till?

Planen var att sätta igång med omklädningsrummen under nästa år och med nästa års budget. Men vi vill inte vänta - nu kan du hjälpa oss skippa halvtidsvilan!

 

Vår kampanj SWISH för KIF verkar enligt principen “många bäckar små” och som vi hoppas ger ett fint tillskott till byggkassan och kan därmed snabba på projektet och bidra främst till inköp av byggmaterial.


Vi har otroliga ideella krafter som arbetar på kvällar och helger nere på bygget, men nu kan ALLA hjälpa till - även de som har tummen mitt i handen.

 

Så var med och bidra till hela Sättnas nya landmärke som ger våra barn och unga, KIF och hela bygden ännu mer kraft och driv att fortsätta växa!

 

Swisha ditt bidrag till: 123 543 81 22

Märk betalningen: "Klubbstuga"

 
Stötta oss
Våra sponsorer