SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kovlands Idrottsförening
Fotboll

Bli medlem i Kovlands Idrottsförening
Bli KIF-medlem
Välkommen till vår nya hemsida

Den kommer att utvecklas och är just nu i ett tidigt stadie.

Vi ber om överseende med detta tills vidare.

För aktuell information och kontakt se vår facebook-sida

 

För förslag och förändringar vänligen vänd er till kansli@kovlandsif.se

Årets stipendiater
2023-04-19 21:40
 
Årsmötet är avslutat och som traditionen bjuder så tillkännagavs även årets stipendiater.
Grattis Agnes, Märta och Peter som tilldelades stipendium från Arne Boströms minnesfond och grattis Marie Dahlin och Viktoria Karlsson som tilldelats stipendium från Sven Söderlunds minnesfond.

 

 

Stipendie ur Arne Boströms minnesfond tilldelas Agnes Dahlin

Agnes är en ihärdig idrottare inom både fotboll, orientering och längdskidåkning. Hon är dessutom en underbar vän, alltid med ett leende på läpparna och peppande ord till sina lagkamrater. Hon ger sitt yttersta i vad hon än tar sig an och alltid med en positiv inställning. Vi ser framemot att följa Agnes utveckling inom den/de idrotter hon fortsätter att utöva. Bra kämpat Agnes!

 

Stipendie från Arne Boströms minnesfond tilldelas Märta Boström

Märta har haft en strulig säsongen med både armbrott och astmabesvär. Men detta har inte hindrat Märta från att kämpa på i vinter, likt Gunde åkte hon skidor med en stav. Hon är dessutom en fantastisk förebild för de yngre åkarna, alltid glad och positiv inför dem, hejar på, busar och leker med de yngre barnen som ser upp till henne. Märta är med och skapar den fina familjekänslan vi har inom skidsektionen. Bra kämpat Märta!

 

Stipendie ur Arne Boströms minnesfond tilldelas Peter Öhlén

Peter är aktiv som ledare inom fotboll, skidor och hockey. Med glöd och engagemang har han inspirerat barn och ungdomar att träna hårt och vara en bra kompis. Med en ihopsamlad kunskapsbank från en lång aktiv karriär så sprider han nu denna kunskap vidare till nästa generation i sin roll som ledare både vinter och sommar. Kunskap om teknik men kanske framförallt inställningen att ibland är träning både jobbig och slitsam men det alltid är värt att springa en extra meter och att det alltid blir roligt efteråt. Tack Peter!


Stipendie från Sven Söderlunds minnesfond tilldelas Viktoria Karlsson

Viktoria är den enskilt största faktorn till att vi har ungdomsträningar i orientering igen. Genom hennes kärlek till sporten har hon med stort engagemang och glädje fått nya ungdomar under många år att springa med karta som hjälpmedel. Många är också de timmar som Viktoria lagt ner i föreningen med sin ekonomiska expertis. Behöver föreningen hjälp ställer Viktoria alltid upp med ett leende om det inte sammanfaller med O-ringen veckan. Tack Viktoria!

 

Stipendie från Sven Söderlunds minnesfond tilldelas Marie Dahlin

Marie har efter en avslutad karriär inom skidor och orientering i klubben verkligen visat sitt stora hjärta för föreningen. Marie var en av de drivande krafterna i att återstarta verksamheten i både skid- och orienteringssektionerna. Under snart 15 år är det många ungdomar som lärt sig att åka skidor under Maries överseende varav flera idag än är ute och kämpar i skid- och skidskyttespåren. Maries ledarskap personifieras av entusiasm, glädje och mycket peppande. Tack Marie!

Kansli och personal
2023-03-13 11:12

Under sommaren har vi sommarjobbare i treveckorsperioder som förstärker vårt arbete

Just nu jobbar vi med att förbereda Ånäscupen.

 

Vår personal finns i Klubbstugan, granne med Vallens skola och svarar på alla frågor om vår verksamhet och våra anläggningar. Välkommen att höra av dig"

 

Carina Höglin, kanslist, telefon 073 0606657, finns på plats Måndag - Onsdag  kl:10:00 - 15:00,

Torsdag kl:10:00 - 13:00

 

Vi hänvisar till våra vaktmästare som kan vidarebefordra frågor till rätt person

 

Mikael Dahlin och Jim Hallisson, vaktmästare,  finns ute på våra anläggningar och kan 

nås på telefon 073-0919536, Måndag - Fredag kl: 09:00 - 15:00

Torsdagsdanser sommaren 2023
2023-03-03 11:13
Sommaren kommer och som vanligt är Ånäsparken i Kovland redo för en ny fantastisk danssäsong med ett fantastiskt startfält från Sveriges dansbandselit.
 
Hjärtligt vlkomna
 
18 maj Jannez
25 maj Blender
1 juni Allstars
15 juni Xplays
29 juni Perikles
6 juli Shine
13 juli Expanders
10 aug Allstars
17 aug Jannez
24 aug Blender
Kovland? Varför då?
2023-02-23 14:12

Är ni en nyinflyttad barnfamilj i Kovland? Eller sitter ni på Hemnet och har Kovland som alternatriv för nedslagandet av bopålar?
Då har vi lite grundinformation till er. Här kan du se alla våra sektioner, lag och idrottsaktiviteter.

Kovlands IF är en rik förening på idrottsliga aktiviteter för barn och ungdomar.
För barn 0-5 år har vi mellan augusti och maj barngymnastik varje torsdag 17.30. Se Facebook-gruppen för löpande information. 


Skidskolan är för barn 0-6 år och hålls på tisdagar under vintern så länge vi har åkbara skidspår. Barn och ungdomar i högre åldrar har tre olika träningsgrupper.
Orienteringstränign finns i alla steg från minsta knatte till erfaren senior. Se Facebook-gruppen för löpande information och kontakt med både skidor och orientering. 

 

Fotbollsskolan är för barn från 5 till 7 år och startar första onsdagen i maj varje år. Se Facebook-gruppen för löpande information.

Vi har också ungdomslag i fotboll för både killar och tjejer från 8 år.
Vi har också seniorlag för både damer och herrar. Vill du damma av skorna och börja spela fotboll? Se respektive lags sida för informaiton. 


Innebandy är Kovlands IFs färskaste idrottsliga tillskott. Just nu har vi aktivitet på måndagar för barn mellan 4 och 9 år.


Vi har en friidrottsanläggning men just nu tyvärr ingen verksamhet. Har du intresse i att starta barn och ungdomsträning inom friidrott? Då har du här världens chans. Kontakta vår styrelse.

Fotboll huvudsida
Sponsra KIF helt gratis!
2023-02-07 08:34, Fotboll huvudsida

Nu kan du sponsra Kovlands IF helt gratis! Låter det för bra för att vara sant? Läs vidare så lär du dig hur du snabbt och enkelt kan hjälpa oss i Kovlands IF att skapa ännu bättre förutsättningar för våra barn och ungdomar.

Bli KIF-medlem

Nyheter från våra lag
Ånäsparken, 27/07 12:14 
Flickor 2011/2012, 19/05 08:45 
Flickor 2013/2014, 09/05 22:48 
Pojkar 2011/2012, 28/04 08:47 
Flickor 2011/2012, 23/04 20:40 
Ånäscupen, 28/03 19:58 
 
Stötta oss
Våra sponsorer