Kan du också göra ett handtag? Gå med i vår WhatsAppgrupp "Klubbstugebygget"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kovlands Idrottsförening

KIF Fotbollsskola 2024
2024-04-06 18:46

1 Maj kör vi igång med fotbollslek för barn födda 2019-2017. Anmälan och information på plats.

 

Håll koll i Facebookgruppen Kovlands IF Fotbollsskola  för mer info.

Grattis till 2024s stipendiater
2024-04-03 08:20
Arne Boström- och Sven Söderlunds minnesfonder

 

Jesper Jansson får stipendium från Arne Boströms minnesfond 2024 med motiveringen:

Med ett enormt KIF-hjärta är han grabben som alltid ställer upp. Han är den som åker och tvättar en fredagkväll, han är den som ställer upp på midsommarpass när ingen annan kan. Han är en fantastisk lagkamrat med en ruggig krigarinställning på plan. Det finns många saker man kan säga om vad denna stipendiat gör och ställer upp med, men en sak är säker, han betyder otroligt mycket för herrlaget och Kovlands IF.

 

 

Alma Bergman får stipendium från Arne Boströms minnesfond 2024 med motiveringen:

Sedan barnsben och sedan skidskolan har denna kiffare visat ett otroligt driv och brinnande intresse för skidåkning. Med en stark träningsvilja och en rejäl dos nyfikenhet antar hon sig nya utmaningar hela tiden. Utöver detta är hon en fin kompis och en bra förebild för de unga i föreningen. Alltid med en positiv inställning tar den här tjejen både sin och sina kamraters skidträning på allvar. Hon gör alltid sitt bästa och sprider sprudlande energi runt om sig.

 

 

Selma Zetterkvist får stipendium från Arne Boströms minnesfond 2024 med motiveringen:

Med ett oändligt driv och riktigt hög träningsnärvaro är denna stipendiat ständigt på jakt efter utveckling och utmaning. Outtröttlig i att vilja lära sig fler finter, slå längre, högre eller bättre pass, eller få bättre teknik. Får hon 5 min över i väntan på att tåget ska gå till en bortamatch, kommer hon och frågar "får man låna en boll". Lägg till en schysst kompis, på och utanför planen, så har vi en given stipendiat.

 

 

Eivor Davidsson får stipendium från Sven Söderlunds minnesfond 2024 med motiveringen:

Att denna stipendiat någonsin missat en herr- eller dam-match är högst osannolikt. Med en badenbaden under armen och tutan i högsta hugg drar hon och maken iväg för att heja fram våra lag till vinst. Ja, om inte Timrå spelar samtidigt förstås. Stipendiaten har varit en stor del av föreningen under väldigt lång tid och är, utöver detta, en av våra toppsäljare när det kommer till Bingolotter. She wont take no for an answer helt enkelt. En dam med ruter!

 

 

Nils Jakobsson får stipendium från Sven Söderlunds minnesfond 2024 med motiveringen:

Han bemästrar allt från cupgeneral till femåringar, där han med klokhet och barnasinnet intakt introducerar en ny generation till fotbollsglädje och gemenskap. 

Stående fotograf och inspiratör som håvar in nya ledare på löpande band. Vår MVP när det gäller föreningens utveckling. Ingenting är omöjligt för denna stipendiat, som med sitt kif-glödande hjärta ständigt peppar och engagerar i föreningslivets anda.

 

 

Stort grattis!

Årsmöteshandlingar 2024
2024-03-12 16:51

Nu hittar ni årsmöteshandlingarna till KIF Årsmöte 2024 under fliken "Dokument" på Kovlands IFs startsida. Ni hittar dem också här: Årsmöteshandlingar 2024

 

För de som önskar kan man också besöka vårt kansli för att få en fysisk utskrift av handlingarna. Kansliet har öppet för besök mån-tors. kl. 10-15.

 

Handlingarna innehåller bl.a.

  • Verksamhetsberättelser
  • Ekonomisk redovisning
  • Förslag till övergripande budget för 2024

 

Alla medlemmar välkomnas till årsmöte i Sättna Församlingshem den 26/3 kl. 19.00.

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

 

Viktig information till dig som medlem i Kovlands IF
2024-03-06 07:04

Under 2024 kommer vi att helt och hållet flytta över till vårt nya medlemssystem SportAdmin. Kovlands IF har under 2023 successivt flyttat all sin medlemsadministration till det digitala medlemssystemet SportAdmin. Det är ett automatiserat och digitalt föreningssystem som vi tror kommer skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla föreningens verksamhet.

 

Vad innebär det för mig som medlem?

För dig som medlem innebär det att du betalar in din medlemsavgift digitalt genom att använda SportAdmins Medlemsapp. Där kommer du kunna välja mellan fyra olika digitala betalningsalternativ: Kortbetalning, Swish, Fakturabetalning eller Delbetalning*.

Du kommer också kunna ta del direkt av info och nyheter från föreningen och ha koll på ditt medlemskap. För föreningen innebär detta en stor avlastning i det administrativa arbetet då många manuella arbetsuppgifter som tidigare låg på vår kanslist nu blir helt automatiserade.

Möjligheten att kunna betala din medlemsavgift i appen sker i samarbete med företaget Billmate och de tar ut en administrationsavgift mellan 9–59 kr för den här tjänsten som då läggs på din medlemsfaktura. Storleken på administrationsavgiften beror på vilken totalkostnad du som medlem har på din medlemsfaktura.

 

Vad behöver jag göra?

Ladda ner ”SportAdmins medlemsapp” från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det!

Ange din e-postadress vid inloggning och begär att få en engångskod som du loggar in med. Denna skickas till din e-postadress.

Väl inloggad kan du se din medlemsinformation, dina medlems-avier och nyheter från föreningen.

 

Vid problem: Om Kovland IF inte har registrerat din e-postadress kommer du få ett felmeddelande vid inloggningen. Ta då kontakt med vårt kansli genom kontaktuppgifterna nedan så kan du få hjälp att registrera din e-post där.

 

 

 

 

Har ni frågor eller synpunkter eller önskar hjälp angående det nya medlemssystemet SportAdmin och MedlemsAppen så kan ni alltid kontakta vårt kansli på kansli@kovlandsif.se eller besöka kansliet när det är bemannat – måndag-torsdag kl. 10-15 i Klubbstugan

 

Med vänlig hälsning

Olle Eriksson

ordförande Kovlands IF

olleeriksson.gj@gmail.com 

Nu är önskeperioden för arbetspass säsongen 2024 stängd
2024-01-04 13:49

 

Just nu sammanställer vi era önskemål. När arbetspasslistan är klar kommer information om vilka arbetspass ni blivit tilldelade. Det är fritt fram att byta mellan varandra om det visar sig att dag och tid för arbetspasset inte passar.

 

Mer information om föreningens avgifter och arbetspass hittar du här.

 

Vi i Kovlands IF vill också passa på att tacka dig för ditt engagemang. Utan föräldrar, nära anhöriga och alla ideella hjältar är föreningen ingenting. Det är vi, tillsammans, som gör idrottandet möjligt för våra aktiva barn och ungdomar.

Så STORT tack!

Ånäscupen 2024
Nyheter från våra lag
Klubbstugebygget, 08/04 11:32 
Ånäscupen, 05/04 09:15 
Orientering, 28/11 10:05 
Pojkar 2013/2014, 20/11 08:51 
Flickor 2013/2014, 20/11 08:49 
 
KIF Sociala Medier
Stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Våra sponsorer